Terms

Şartlar ve Koşullar

Hangi bilgileri topluyoruz?

Bizimle etkileşime girdiğinizde adınızı, adresinizi, e-posta adresinizi/adreslerinizi, telefon numaranızı/numaralarınızı ve uygun olduğu durumlarda doğum tarihinizi toplayabiliriz.

Bilgileri nasıl topluyoruz?

Bizimle etkileşime geçtiğinizde hakkınızda bilgi toplayabiliriz. Örneğin, faaliyetlerimizle ilgili olarak bizimle iletişime geçtiğinizde, destekçi olarak kaydolduğunuzda, bilgi gönderdiğinizde veya aldığınızda veya bir dilekçeyi imzaladığınızda, bize kişisel bilgilerinizi özellikle ve bilerek verirsiniz. Üçüncü taraflardan da hakkınızda bilgi alabiliriz – ancak yalnızca bilgilerinizi paylaşmalarına izin verdiyseniz.

Gizlilik

Egeli Kalıp’ın sahibi olmadığı veya yönetmediği web siteleri (web sitemiz üzerinden bağlantı verilenler dahil) tarafından toplanan verilerin gizliliğinden sorumlu olmayacağız.

Şikayette bulunmak

Cevaptan memnun kalmazsanız lütfen [email protected] adresinden endişelerinizi açıklayan ayrıntılarla bize ulaşın. Şikayetinizi inceleyip doğru prosedürlerin izlenip izlenmediğini araştıracağız ve uygun şekilde size geri dönüş yapacağız. Bu araştırmayı şikayetinizi aldıktan sonraki 15 iş günü içinde tamamlamayı hedefliyoruz, ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir. Cevaptan hala memnun kalmazsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.